vrijdag 15 januari 2016

Bezoek aan het Dino musuem (natuurwetenschappen) in Brussel

Joren: Dat dino museum was superleuk. Ik vond da leuk da we fossielen konden zoeken. En ik vond dat ook leuk dat we die vleeseters hebben gezien. En ik vond da leuk da we apenmensen hebben gezien.

Mathis: ik vond dat leuk om zo te vegen  da vond ik super leuk om te doen. Ik zag een skelet van een velociraptor.

Pepijn: Ik vond dat leuk om onder dat trapje te staan bij de stegosaurus.

chelsey: We hebben een skelet gevonden. We hebben een vleeseter gezien. We hebben telefoontjes gezien.

Pablo: De vleeseter en de stegosaurus en de triceratops en de diplodocus

Aiko: We hebben gezien da we dino's met poppen die daarnaast stonden, onder die skeletten. Die skeletten waren hetzelfde als de dino's. Die dino's waren daar ook spellekes en ook apenmensen.

Lucas: Da was zo van die vosjes waren opgezet en ik vond dat heel mooi. Die vosjes waren echt en er waren ook nog mooie andere diertjes.

Nora: we waren naar het museum gegaan. We hebben daar mooie dingen gezien. Juwelen, diamanten, skeletten van dinosaurussen. We waren ernaartoe gegaan met de trein en we gingen ook terug met de trein.

Simon: Ik heb de stegosaurus gezien. Ook de lang nek en heb nog een poot gezien die zo lang was tot aan het plafond.

Lola: Dat leuk was. Ik heb een t-rex gezien. Ik vond het leuk. We hebben daar gegeten. Boterhammen. We zijn naar de dino's gaan kijken. Naar de lang nek dino.

Eppo: We hebben de skelet vissen gezien. De vleeseter, de t-rex. Cool! De vogels gezien. Een meeuw, een gans, nog ...ik weet het niet meer ik ken de namen niet meer. We hebben spelletjes gespeeld bij de dino's.

Jelle: (volgt later, jelle was ziek)

Emmy: Het was een super interessante uitstap.  Waarbij we niet alleen de dino's ontdekten maar ookl andere dieren en de evolutie van de aapmens tot nu. Een leuk dagje Brussel. De treinreis op zich was al en avontuur ;)
Verwerking de dag nadien; vastleggen van ons bezoek in ons tekenboek, museum nabouwen met blokken/plasticine/... 
 
 

Geen opmerkingen: