donderdag 28 februari 2013

Geachte ouder(s)


We hebben deze week heel veel bijgeleerd over baby’s, onze eigen talenten, mama en papa en de grootouders. We bekeken en besproken verschillende geboortekaartjes, leerden een liedje over wat we later zouden willen/kunnen worden en namen het op, smeerden boterhammen met eiersalade en leerden hoe we moesten werken met gereedschap uit de gereedschapskoffer van opa.
Op donderdagnamiddag was het grootoudernamiddag! Samen met de oma’s en opa’s speelden we leuke spelletjes en aten we overheerlijke wafels. (foto's volgen)
Volgende week leren we over alle facetten van kunst. We maken beelden en schilderijen zoals echte kunstenaars en bezoeken op vrijdagvoormiddag 08/03/2013 het museum van Deinze en Leiestreek samen met de kleuters van de tweede kleuterklas. Hiervoor nemen de Belbus omtrent 9u30. Aangezien er slechts 14 kleuters mee kunnen met de Belbus hebben we (indien mogelijk) nog één ouder nodig die zou willen rijden naar het museum en terug naar school. Indien u interesse heeft, gelieve iets te laten weten aan Julie en/of Annemie.
Indien u thuis nog schilderijen (-tjes) staan heeft en/of beeldhouwwerken die mee mogen naar de klas, dan zijn deze altijd welkom. Ook ander materiaal rond het thema kunst is welkom.

Met vriendelijk groeten,
Peers Julie
 
Geen opmerkingen: